Info

Merken

Doelbewust maken wij een keuze uit verschillende "bonafide" merken. Zo kunnen wij ook NA uw aankoop garant staan voor een professioneel onderhoud en herstellingen. Elk merk heeft zijn "eigen" heden. Maak vooraf een lijstje van uw eisen en laat u door ons "vakkundig" begeleiden bij het maken van een goede keuze!!! Laat deze website een goede begeleider zijn bij het verwezenlijken van Uw geplande aankoop, maar kom ook gerust vrijblijvend onze zaak bezoeken.

Historiek

Na de nodige scholingen te hebben volbracht, zijn we anno 1981 onze zaak gestart. Klein begonnen, kamer na kamer uitgebreid, tot we in 1992 de zaken wat groter hebben aangepakt en de zaak een grondige vernieuwingsbeurt hebben gegeven. De toonzaal werd groter en overzichtelijker gemaakt, de werkplaats kreeg een herinrichting en de stallingsmogelijkheid voor gedane herstellingen werd fors vergroot. We kunnen nu al bogen over een ruime ervaring van meer dan 25 jaar.

Speciaalzaak

Wij hebben als doel onze klanten met een VAKKUNDIG ADVIES bij te staan, in het maken van de juiste keuze bij de aankoop van een nieuwe fiets. Er is een fiets naar ieders maat en mogelijkheden. Bekijk ook eens de rubriek "soorten fietsen" en bepaal zelf uw type van fiets. Tevens beschikken wij over een fietsmeettoestel. Bij ons kan u ook EEN TESTRIT maken. (na voorlegging paspoort!) Naast een zeer ruim gamma fietsen en E-bikes, verkopen wij ook: stoere go-carts, bolderkarren, driewielers, steps, fietskarren en andere recreatieve rijtuigen, allen volgens de CE-keuring afgemonteerd. Verder vindt u in onze toonzaal talrijke accessoires: koers- en regenkledij, handschoenen, fietsschoenen, tassen, fietscomputers,hartslagmeters, fietskaarten ... HERSTELLINGEN: "Onze service is Uw garantie!!!" Deze slogan respecteren wij al meer dan 25 jaar. Herstellingen gebeuren op vakkundige wijze in ons eigen werkhuis. De "patron" staat zelf aan de werkbank en staat U met alle fietsexpertise bij. Het werkhuis is open op: dinsdag t/m vrijdag van 8.30u-12.00u en 13.15u-18.u Zaterdag van 8.30u doorlopend tot 16.00u Zondag en maandag gesloten.

Wetgeving

VEILIGHEID VOOR ALLES !!! Als vakman onderscheiden wij ons zeker tegenover de grote winkelketens en andere discounters door al onze rijwielen op een deftige en veilige wijze aan u af te leveren !!! Alle fietsen worden terdege gemonteerd, gecontroleerd en getest. Tevens voldoen zij aan alle wettelijke bepalingen betreffende oa: lichten, remmen, reflectoren, bel, enz... Fietsen met een wieldiameter groter dan 50cm, moeten voorzien zijn van al deze toebehoren. Voor fietsen met een kleinere wieldiameter, monteren wij toch steeds de nodige bel en reflectoren. Voor racefietsen en mountainbikes geldt de bepaling dat tijdens het daglicht, bel en reflectoren, rood en wit voldoende zijn. Als de duisternis valt, zijn alle reflectoren en lichten ook op deze fietsen van toepassing ! Ledlichten worden aanbevolen. Het veiligheids- aspect van deze lichten is dat u ook bij stilstand zichtbaar blijft. Fietskarren en bakfietsen zijn ook toegelaten en zijn zelfs aanbevolen om Uw kinderen te vervoeren. Uit studies blijkt immers dat er minder ongelukken gebeuren met fietskarren en bakfietsen dan met kinderstoelen. De toegelaten breedte van karren is 1 meter. De doelgroep is voor kinderen van klein (zittend in bv. een maxi-cosi) t/m de leeftijd van 8 jaar. Om een veilig transport te garanderen is het noodzakelijk de kar te voorzien van veiligheidsriemen, reflecterende materialen, eventueel een licht en een veiligheidsvlaggetje. Fietsstoelen dienen voorzien te zijn van: -een stevige bevestiging -veilige beschermers voor hoofd en voeten Al de door ons verkochte fietskarren en stoeltjes zijn voorzien van een CE-TUV keuringsnorm!

Adres:
Handelslei 78
2980 St.-Antonius Zoersel
Tel: 03/383 51 25


BTW BE 0448.219.776
Openingsuren:
di, woe, vr: 8.30u - 12.00u en 13.15u - 18.00u
za: doorlopend open 8.30u - 16.00u
zo, ma, do: gesloten
johan en mireille
Wij aanvaarden deze eco-cheques:
ecocheque

Alsook volgende geschenk cheque:
geschenk bon