Speciale fietsen

éénwieler,


KINDER-AANHANGFIETS: voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Kan bevestigd worden aan een grote fiets. Zo leidt u uw kind veilig door het drukkere verkeer.


MAMAS FIETS: deze fiets is speciaal ontworpen om op een veilige wijze kinderen te vervoeren zowel voor-als achterop de fiets, Vooraan voorzien van extra stuur-ruimte en achteraan voorzien van een extra stevige pakdrager. Dit laat een degelijke montage van voor-en achterkinderzitjes mogelijk.


TRANSPORTFIETSEN: ideaal voor bedrijven en postbodes. Uitgerust met dubbele bovenbuis, stevige pakdragers, volgens uw eigen noden afgemonteerd

.


BAKFIETSEN: Van Gazelle hebben we al meerdere Cabbys rondrijden, de ideale tweewiels bakfiets met afneembare, toeplooibare bak met of zonder zitbank, ook uitbreidbaar met een bevestiging voor u maxi-cosy.ELEKTRISCHE FIETSEN: deze fietsen geven u een duwtje in de rug, door hun trapondersteuning. Geruisloze, reukloze motorondersteuning voor ontspannend fietsplezier.


CRUISERS OF LIFE-STYLE FIETSEN: Deze onderscheiden zich meestal door hun exentrieke vormgeving en zijn voorzien van dikkere banden, een aantal versnellingen, extra stevige voor en-of achterdrager, kortom het ideale werkpaard voor boodschappen of kindervervoer.TANDEM: Heerlijk fietsen met zijn tweetjes. Gemakkelijk om iemand weg te brengen naar de bushalte, garage, etc.... of om mensen met een handicap ook van het fietsen te laten genieten en te begeleiden. 


Driewielfietsen met lage instap,


Adres:
Handelslei 78
2980 St.-Antonius Zoersel
Tel: 03/383 51 25


BTW BE 0448.219.776
Openingsuren:
di, woe, vr: 8.30u - 12.00u en 13.15u - 18.00u
za: doorlopend open 8.30u - 16.00u
zo, ma, do: gesloten
johan en mireille
Wij aanvaarden deze eco-cheques:
ecocheque

Alsook volgende geschenk cheque:
geschenk bon